Sunday, September 20, 2015

Sunday Ruffles


Blouse HERE
Skirt similar HERE

 Rasfoind albumele de poze facute in aceasta vara, am dat si peste un set de fotografii surprinse in weekendul petrecut la Berlin impreuna cu mamica mea draga! Am avut parte de o excursie pe cinste in inima Germaniei, bucurandu-ne de o vreme superba si o multime de obiective de vizitat. 
 Mai vazusem si inainte Berlinul insa nu am avut ocazia de a-l lua la pas si descoperi pe indelete. Ei bine, calauzite de un cer senin si sentimentul de bine ca o am pe mama alaturi, am regasit acest oras frumos, incarcat de istorie si emotie. Este cosmopolit, agitat, cu o arhitectura ce impleteste minunat noul si vechiul si poate cu usurinta sa iti umple o saptamana intreaga de colindat toate punctele de atractie.
 Noi am fost cazate chiar in centrul orasului, la Alexanderplatz de unde ne-a fost usor sa atingem pe jos multe dintre obiectivele dorite. Shopping se poate face de asemenea pe cinste, Berlinul gazduind majoritatea dsignerilor mari dar si firme accesibile mai putin intalnite prin Europa, precum Forever 21 spre exemplu. 

Astazi va arat o tinuta vesela purtata intr-una din zilele sederii noastre, ceva light si comod care sa-mi permita sa-mi petrec toata ziua pe drumuri fara sa ma simt incorsetata. Sper sa va placa alegerea mea!










4 comments:

  1. Such a pretty top! Looking great in this casual outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. so cute!! ;_)))


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Cat de frumos sa petreci un weekend intreg cu mamica ta. Ador tinuta, sunteti superbe, draga Dora.

    Toate arata superb!!!

    Te pup.

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete