Monday, January 5, 2015

I've brought you red




Red plaid coat HERE
Mango jeans 
BCBG Max Azria wedges
Chanel bag


Nu puteam sa dau startul noului an in altceva decat tonuri patimase de rosu, nu? Si nu pentru ca asa cere traditia, ci pentru ca ma complimenteaza si reprezinta! Asadar, dupa delicioasa rochie de revelion (urmeaza poze!), revin acum cu o noua postare punctata de un calduros paltonas rosu. 
Contrastul este oferit de albul imaculat al jeansilor purtati deja de nenunamate ori iarna asta, dupa ce i-am improspatat taindu-le tivul. Ma gandesc sa le ferfenesc nitel mai tare si genunchii pentru a-i aduce in actualitate, mai ales ca am tot  cautat in zadar distressed jeans. 
Dar culmea culmilor stiti care e? Ca o vara intreaga nu m-am atins de pantaloni albi! Cum a dat frigul si s-a scurtat ziua, ma tot regasesc intinzand mana dupa ei. In masina de spalat, desigur, deoarece cu vremea asta nu rezista mai mult de o purtare. Aveam de gand sa ii pun la vanzare deoarece erau noi si zaceau in dulap de vreo doi ani, insa ma bucur ca m-am razgandit.

Ca tot veni vorba! Dragele mele cititoare care locuiti in Germania/Austria, aveti acum sansa de a achizitiona articole din garderoba mea, cu ajutorul aplicatiei Kleiderkreisel. Majoritatea articolelor sunt noi sau purtate de cateva ori. Urc atat piese de designer, cat si ale marcilor de masa, iar preturile sunt f bune- nu caut decat sa-mi aerisesc garderoba ticsita cu articole adunate de-a lungul timpului.

 Am sa adaug si un banner in dreapta blogului, pt a va facilita cautarea. Userul meu este Dora_Virginia. Va astept la shopping!












7 comments:

  1. Sweetie esti atat de frumoasa! Imi place mult haina rosie, arati minunat. Un an nou frumos!
    http://www.xcentrica.ro/taj-boutique-event/

    ReplyDelete
  2. awesome look ; >>

    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Love your coat and bag, both are such a great pieces! You look beautiful!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ce frumosa esti! <3
    Imi place la nebunie tinuta, mai ales paltonul, arata minunat! <3
    Eu nu pot sa port pantaloni albi iarna, doar primavara si foate rar vara, in rest doar colorati sau blugi :D
    Te pup!

    ReplyDelete
  5. You look beautiful! The coat is amazing and I love the color! :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete