Thursday, January 1, 2015

Happy New Year 2015 !!!





 Bine te-am gasit 2015 !!


 Ambalat glorios in hartie captusita cu speranta si ferecat cu panglici agatate de promisiuni si fagaduinte, noul an si-a deschis zgomotos portile catre noi la miez de noapte. In stanga si in dreapta emotia oamenilor devine palpabila. Un nou inceput! Simbolic, desigur si luat in deradere de vesnicii critici, insa un nou inceput sperat de majoritatea oamenilor. Acel moment in care spunem stop vartejului in care am bajbait un an intreg si resetam. Ne inabusim pentru o clipita fericirea sau inghitim pe furis lacrimile, dand linistiti fila dupa fila. Balanta inclina mereu in favoarea recunostintei. Pentru ca esti un optimist si stii ca fericirea e in mainile tale!! Lupta pt visele tale, lupta pana nu mai poti, insa nu-ti jertfi sufletul pentru asta. Nu te lasa condus de viitor si o destinatie, uitand complet sa-ti traiesti prezentul. Nu repeta aceeasi greseala an de an. Scopurile ne ofera intr-adevar premisa pt lupta, insa scot acestea intotdeauna ce e mai bun din noi? NU, daca te lasi coplesit de acestea si uiti sa fii fericit acum! Nu duce fericirea dincolo de linia orizontului!

Am avut un an nemaipomenit, singurul regret fiind agatat de faptul ca nu am putut sa calatoresc mai mult. Daca nu ar fi timpul liber limitat care ma calca la nesfarsit pe coada, totul ar fi perfect :))
Am revazut insa insula Santorini iar asta ma umple de satisfactie (asta pana la vara, deoarece am asa o presimtire ca tot acolo mi se indreapta pasii)
Ma mandresc si cu o promovare la locul de munca dar si cu faptul ca mi-am invins in sfaaaarsit  teama de a conduce si mi-am cumparat o masina:)) Rezultatul? Nu-mi vine sa cred ca m-am privat atata timp de placerea asta (>‿◠) 
De asemenea, am devenit nasa de cununie a bunilor nostrii prieteni, ocazie cu care am ajuns pt 3 zile si acasa in Romania. Noroc ca si-au petrecut ai mei concediile in vizita la Bremen!

S-au intamplat si lucruri mai putin placute, insa pe acelea prefer sa le dau uitarii si sa iau numai amintirile calde cu mine in noul an! 
Asa va sfatuiesc sa faceti si voi si inchei prin a va multumi din suflet pt toata dragostea ce mi-o aratati zi de zi!!! Va multumesc atat celor ce ma urmariti din umbra dar mai ales celor care imi oferiti feedback la fiecare postare. Inseamna mult pt mine si apreciez fiecare minut pe care vi-l rupeti de la voi ca sa-mi scrieti!  In acest moment, nu-mi mai imaginez viata fara blog si fara voi!

 Va doresc un an de poveste!!!

P.S. nu va dau detalii despre tinuta, am pregatit o postare speciala cu aceasta in care am sa va dezvalui si creatoarea minunatei rochii! Pe curand!!











13 comments:

  1. Zeita,acesta e cuvantul care ti se potriveste! Ai mare dreptate, nu trebuie sa ne incarcam sufletele cu toate maruntisurile si lucrurile fara valoare. Iti doresc si tie un an minunat, sa fii sanatoasa, fericita si sa ne incanti pe mai departe cu eleganta si distinctia ta!

    ReplyDelete
  2. Gorgeous, glamorous and feminine outfit! Happy New Year!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Inca o data mi- i se confirma ca esti o persoana speciala, cu un suflet pur si neatins de rautatile vietii cotidiene. Sufleteste rezonez cu multe dintre afirmatiile tale, esti onesta, familista desavarsita si cu inclinatie spre arta si tot ce tine de frumos. Ca si tine iubesc sa calatoresc, iar alaturi de citit reprezinta pasiunile vietii mele. Simt ca avem multe in comun, iar valorile morale dupa care ne conducem sunt aceleasi. E o placere sa te citesc si- ti doresc din tot sufletul numai bine si bucuria si veselia sa fie tot timpul in viata ta. Cu drag Carmen (carmencode)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh, multumesc din suflet pt cuvintele pline de caldura si substanta, draga mea!! Mi-ar face o deosebita placere sa ne cunoaste intr-o zi! Sper cat de curand!!

      Delete
  4. so great . : ]

    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. You look gorgeous!! So amazing in these photos!

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  6. Draga mea, arati minunat ca de obicei !!! Sa ai parte de un an minunat si sa toate dorintele sa iti devina realitate! Te pup si te imbratisez cu drag :*

    ReplyDelete
  7. Felicitari pentru realizarile anului trecut si la cat mai multe asemenea anul acesta. Tinuta este minunata, iti inteleg tendinta de a te intoarce in Santorini, Grecia este superba (si inca nu am vazut Santorini) Pup!

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai de mine, trebuie sa ajungi cu proxima ocazie acolo, draga mea, te vei indragosti!!

      Delete