Friday, January 16, 2015

Color Block Refresh



Jacket HERE
Tommy Hilfiger jeans
Kurtmann bag HERE

Dragele mele, nu-i asa ca simtim putin lipsa Color Blocking-ului, trendul ce facea furori in urma cu cateva sezoane printre randurile de fashioniste din online? Mie vesela tendinta mi-a ramas cu siguranta la suflet si lasand trendurile la o parte, mai optez si acum pentru astfel de alaturari cromatice! Afirm cu tarie ca nu e cazut sa cadem prada ritmului galopant in care se deruleaza scena modei si sa purtam exclusiv ce ne place si ce avantajeaza silueta. 
Acum pe val, spre exemplu, sunt acele abordari androgine supra-dimensionate. Ma scuzati, insa imi par horror acele tinute fara forma, fara fond. Paltoane cu 7 numere mai mari, pantaloni rascroiti care se termina deasupra gambei, sosete, papuci cu platforma plata si caciula cu cozoroc. Toate la un loc!!! Totusi,  de unde atata stradanie sa pari cat mai straniu? Inteleg,inteleg, e bine sa fi diferit, insa cu orice cost? Eu nu gasesc strop de atractivitate in aceasta atitudine stilistica. Voi ce ziceti?







19 comments:

  1. Arati superb draga mea :) http://laurafashionblog.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. You look gorgeous!! Such a feminine boho outfit!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Hei, Dora!

    Te felicit pentru stilul feminin si plin de candoare! Tot ce porti devine radiant! Putine persoane am vazut sa stie sa dea stralucire hainelor!
    In ceea ce priveste moda de astazi, am impresia uneori ca daca ai incerca sa ii tii pasul, ai cadea in derizoriu sau grotesc! Repet, daca nu iei ce e frumos si placut!
    Stilul insa, nu se domodeaza nicioada! Asadar, incalca orice regula vrei, atat timp cat stilul este feminin, de bun gust, clasic, placut si neaparat, un rod placut al imaginatiei!

    Te imbratisez cu drag,
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asa este, draga mea Ana, iti dau perfecta dreptate! Daca am incorpora trendurile actuale, ramanand in acelasi timp loiali stilului nostru ar fi reteta ideala!

      Delete
  4. Super, arati intotdeauna impecabil :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  5. Ai mare dreptate: trebuie sa purtam ce ne avantajeaza si ne place, chiar daca uneori e impotriva curentului :)). Ramai mereu asa, esti deosebita prin ceea ce esti...pupici

    ReplyDelete
  6. so cute. . ;-))

    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. True!
    Nici eu nu am prins gustul acelor tinute, dar cui ii place sa le poarte!
    Pupici
    www.descude.com

    ReplyDelete
  8. Imi place mult tinuta si iti vine tare bine! Si tu esti foarte foarte frumoasa!
    Of da, selctia ta pentru colorblocking e foarte faina, si mie imi placea si inca imi place trend-ul iar tu ai creat o tinuta foarte feminina.
    Kisses
    Andreea
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca nu-s singura careia ii e dor, hehe!
      Pup cu drag!!

      Delete
  9. One of my favorite! Iubesc verdele deci jacketa aia e mirifica :D

    ReplyDelete