Thursday, January 8, 2015

Cartoon Fashion



London print coat HERE(on super sale now!)
Benetton dress // H&M socks
Kurtmann bag HERE
BCBG Max Azria wedge shoes


Desi se afla pe un loc fruntas in lista destinatiilor europene adorate de printi si cersetori deopotriva, nu stiu cum se face ca nu am avut inca placerea de a vizita si a gusta din aroma cosmopolita a Londrei! Fac ce fac si tot intr-alte zari ma plimba pasii. Hm, hm, cam trebuie reparata problema ≧◔◡◔≦

Asta nu inseamna insa ca nu ma pot grabi cu furatu-i din magie, strecurand-o in viata mea intr-o dimineata innourata de marti. Jubiland ca de obicei muuult prea mult in fata dressingului, tulburand bineinteles toata ordinea si incercand sa ma decid asupra unei piese centrale, mi-am amintit de noua mea jacheta cu imprimeu cartoon de inspiratie londoneza. Si-acum spuneti voi cat e de simpatica?! Am pus rapid mana pe ea, am calcat-o si i-a pregatit un outfit in tonuri neutre, apeland la credincioasele mele sosete peste genunchi. Le-am luat in urma cu vreo doi ani din h&m si raman in continuare favoritele mele deoarece nu aluneca!


Geanta Kurtmann din piele naturala si lant auriu dar si tusa de ruj imbujorat au inchegat lookul. Voi ce spuneti?









9 comments:

  1. Eu spun ca vreau parul tau, are un volum fantastic. I love it!
    Foarte frumoasa tinuta. Mi-am luat si eu anul trecut sosete lungi de la H&M dar nu imi vin peste genunchi din pacate :(. O sa mai caut.
    Pup o fata frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Fabulous coat, so unique!!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Such a unique coat! Love it!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Eu zic da, imi place! Si ciorapii, si haina si geanta! Vreau si eu sa fie o vreme draguta, am impresia ca stau la Polul Nord. Te pup, Dora! Georgiana B

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa tinuta, draga Dora! Imi place enorm de mult paltonelul si cromatica tinutei, iar tu esti superba ca deobicei! Pupici

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/01/blush-pink.html

    ReplyDelete
  6. ... spunem ca arati fantastic! :) From top to toe!
    Am acum o alta viziune asupra acestei jachete, vazand-o purtata de tine. Nu stiu daca m-ar fi atras observand-o pe site, la modul in care au ales ei sa o prezinte!

    Pupicei mii, draga mea Dora!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  7. E un outfit super frumos și drăgălaș! Îmi place tot, inclusiv makeup și buclele lejere. Având în vedere că au trecut doar 8 zile din 2013 îți doresc să ai un an nou fericit, în care să îți poți îndeplini toate dorințele!

    ReplyDelete
  8. Du siehst wunderschön aus! Lieben Sie die Tasche Farbe!

    ReplyDelete
  9. You are perfect Dora! I love watching women's blogs of foreign countries. There are always different and interesting proposals and I always find some good ideas. I'm Eni, blogger from Italy. If you want, take a look at my blog.
    Kisses,
    Eni

    http://eniwherefashion.blogspot.it/
    https://www.facebook.com/eniwherefashion

    ReplyDelete