Thursday, December 25, 2014

❅❅ Merry Christmas 2014 !! ❅❅



Sweater HERE 
Fancy skirt
Pretty Purple Boutique earrings HERE


EN: Merry Christmas, my dear friends!!  I want to thank you so much for your loyalty, great support and for visiting the site on a regular basis! I wish you all peace, joy, success and health on this special days!




RO: Craciun fericit, dragii mei! Sper din suflet ca magia ce imbratiseaza acesta sfanta sarbatoare sa va umple sufletele de liniste si casele cu zambete inimoase si voie buna!

Desi sunt cateva zile in care trebuie sa uitam de munca si responsabilitati si sa ne bucuram pur si simplu de prezenta celor dragi, nu puteam sa uit de voi, prietenii mei, care mi-ati fost inca un an alaturi! Asadar, intr-o pauza de pregatiri a mesei de Craciun, am venit repede la datorie, pt a va arata ce am purtat in seara de ajun si pt a asterne cateva ganduri bune pt voi. 

Anul acesta nu am ajuns acasa.. Din pacate dorintele noastre nu coincid mereu cu randuiala vietii de zi cu zi, asadar Sarbatorile acestea m-au gasit in Bremen, la casa, familia si prietenii mei de aici. Am decis de a nu merge la restaurant, ci mai bine sa aduc traditiile de acasa in casa noastra. Mi-am lasat tocurile la o parte, am pus manusile si cu ajutorul mamei si a prea-sfintitului Skype m-am pus pe pregtit. Ei bine, daca o parte din bucate mi-au iesit ca la carte, cu unele am dat-o-n bara rau ≧◔◡◔≦
No problem, data viitoare stiu ce am gresit!

Dragii mei, va las cu pozele! Anul acesta am spus pas rosului sau verdelui si am purtat alb, dantela si imprimeu acuarela. Totul punctat de minunatii cercei Pretty Purple Boutique ajunsi tocmai din Belgia cu doua zile in urma! Voi ce ati purtat?













12 comments:

  1. Merry Christmas to you beauty, may it be a wonderful one!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Craciun fericit,draga mea! Esti adoima unui inger! Sa ai parte doar de bucurie si fericire, ai un suflet atat de cald si curat cum rar intalnesti! Ma bucur sa te am aproape...

    ReplyDelete
  3. Arati minunat, draga mea Dora! Pozele sunt atat de frumoase si au multa lumina! :)
    Te felicit pentru harnicie, vointa, determinare - indiferent de rezultat in ceea ce priveste preparatele; e mare lucru ca ai vrut sa faci asta tu, cu mainile tale, pastrand traditia!

    Sarbatori frumoase, sarbatori cu bine, cu cele dorite de inima ta! :)
    Pupici si imbratisare, cu mult-mult drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scumpa meaaaaa!!!

      Multumesc pt caldele urari!!! Iti doresc la randul meu sarbatori fumoase alaturi de minunata ta familie!!
      Daaa, mi-am propus sa aduc atmosfera de acasa si aici la noi, si se pare ca mi-a reusit!! Toama lumea a fost fericita!! Te pupacesc cu foc si te imbratisez si mai tare, hehe!

      P.S: multumeeesc, apreciez suportul!!:*:*:*

      Delete
  4. You look gorgeous!!

    http://bellasstyle.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  5. Tinuta este superba si tu esti ca de obicei extraordinar de frumoasa, eleganta si feminina! Sper ca ai avut parte de un Craciun frumos! Iti doresc un an nou cu multa sanatate si fericire!

    ReplyDelete