Sunday, November 23, 2014

Casual Sparkles



Skirt HERE
Kurtmann bag HERE
Esprit jacket // Zara boots 
Benetton faux fur shawl // Juicy Couture sunglasses

EN: Hello, my dear ladies! How was your weekend? 
I've had a blast at the Linkin Park concert here in Bremen and honestly I still can't believe I finally had the chance to see them live on stage after so many years of listening to their music! The guys rocked the stage and offered us an unforgettable night! Way to go, guys and make sure to visit us again sooner than later!!!  ≧◔◡◔≦



RO: Dragii mei, mi-am propus sa fac in ciuda vantului taios de afara si sa inchei glorios weekend-ul cu o tinuta city-chic punctata de glamuroasa fusta paietata. Echilibrate de piese basic precum jacheta din denim si t-shirtul din bumbac, paietele isi pierd din pretentie si voila, avem tinuta pt petrecerea de sambata seara!

Daaaar, nu pot sa inchei fara sa va povestesc putin despre highlight-ul saptamanii ce tocmai apune. Joi. Mi-am luat o zi de concediu in care am facut orice altceva decat sa ma odihnesc, insa hop! n-am voie sa simt oboseala. Nu asta-seara, intrucat starea de bucurie care m-a insotit intraga zi are un fundament pe masura! Concertul Linkin Park de la Bremen!!! Oh oh! Nu mai am rabdare sa asist live la show-ul uneia din band-urile mele de suflet. Eram inca o adolescenta cand le-am descoperit muzica si au ramas de-a lungul timpului in topul playlist-ului meu. 
Ajung degraba acasa si incep sa ma pregatesc de show. Prietena mea ma astepta, fiind deja in intarziere. Bineinteles ca nu gasesc nimic din ce imi propusesem sa imbrac. Gaura neagra, stiti voi!  Trag repede pe mine o rochie oversized din jerse, ghetele biker si hop in masina! Ajungand acolo: o maaare de oameni. Ne facem loc prin multime si ne gasim repede locurile. Perfecte! Suntem pozitionate in laterala scenei si vedem perfect tot ce se intampla!
Si acum show-ul. A fost de vis..
Ce sa zic, am fost de-a dreptul heartbroken la finele concertului. Baietii au avut un recital de exceptie iar Chester s-a intrecut pe sine! Prezenta efervescenta pe scena e plusata de daruirea cu care canta si vocea incredibila! Insa fortand-o in felul si ritmul acesta ma mir ca mai are corzi vocale. La sfarsitul concertului ne-a raspus tacticos si la bezele! Hehe ≧◔◡◔≦
Abia astept sa mai vina pe la noi!

UPDATE: Poze de la concert gasiti pe profilul meu de Faceboog sau Instagram @fashionpainteddreams







8 comments:

  1. Fabuloasa combinatia, o ador!!! Ma bucur ca ai avut o seara de vis, frumoasa domnisoara. Te pup!

    ReplyDelete
  2. Such a chic and glamorous outfit! Perfect skirt and bag!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. piękna stylizacja z super torebką:)

    ReplyDelete
  4. awesome!! ;]]

    xoxo

    new post
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. I just love your hair ♡
    xx
    A.

    ReplyDelete
  6. Lovely look! I love that skirt and the fact that you combined it with casual items :)

    http://flashforwards.blogspot.de/2014/11/oasap-cape-coat-giveaway.html

    ReplyDelete