Friday, March 7, 2014

Floral Fresh in TBDress




Blazer HERE // Promod dress // Limelight boots


EN: The lovely flower parade and my blooming wardrobe continues with this lovely blazer number, which I absolutely adore!! The print is fun and happy and the fabric feels great against my skin!
I'm sure I'll be wearing it a lot this Spring and I can't wait for the weather to warm up enough so I can sport it with cut off denim shorts and flats! No tights!

Oh, with the wedding season coming up soon, don't forget to visit TBDress if you are looking for special occasion dresses, such as wedding gowns, cocktail frocks or ever bridesmaid dresses. Take a look here: http://www.tbdress.com/Cheap-Bridesmaid-Dresses-69/



Don't forget to follow my blog on Instagram @fashionpainteddreams for daily updates!



RO: Parada florilor continua, colorand atat gradina si colturi romantice de strada dar si starea mea de spirit, teminand glorios cu stativul pe care imi pregatesc tinutele la inceput de saptamana! Ma umplu de energie respirand aerul bland si mirosul proaspat de iarba al diminetilor de primavara!
Sper ca energia pe care o am acum sa ma insoteasca si in perioada tare aglomerata care va urma, avand in vedere ca am inceput pe langa job o serie de cursuri de pregatire in vederea sustinerii unui examen elaborat de limba, care imi va certifica cunostintele de germana. La prima vedere mi-am ca prins urechile fiind luata prin surprindere de complexitatea examenului, insa sunt determinata sa obtin un punctaj bun si sa il iau cu brio! Este un certificat de care am nevoie indiferent ce ma hotarasc a face mai departe cu studiile si anume sa aprofudez ce am studiat in Ro si sa fac un master in Jurnalism sau sa o iau de la capat cu o alta disciplina..Este o decizie dificila pe care trebuie sa o iau, avand in vedere ca am ales cu sufletul atunci cand am decis sa studiez Junalismul- si daca ar fi sa o iau de la capat as face la fel- insa tinand cont ca eu am inceput de la zero cu germana atunci cand am decis sa-mi urmez prietenul si sa vin aici, este evident ca a profesa in acest domeniu special necesita mai mult decat a stapani limba in conversatiile de zi cu zi.

Vom mai vedea..

Deocamata imi canalizez toata energia si atentia in sustinerea acestui examen si m-as bucura sa va am alaturi si sa fiti intelegatoare in perioada aceasta, cand fluxul postarilor inevitabil va mai varia! Va pup cu drag si ne vedem curand!









27 comments:

  1. Gorgeous!! Love the pattern of your blazer!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Arati bine ca totdeauna, succes in contuare in tot ceea ce faci! Chiar am fost curioasa cu ce te ocupi pe langa blog. Fiind din Bistrita m-am gandit ca ai origini nemtesti.
    Oricum e mai bine acolo ca in Romania, aici cu un salariu de la stat mai ales daca ai si familie si copii e destul de greu sa te imbraci elegant. Uitandu-ma pe blogul tau am inceput si eu sa investesc mai mult in piese basic care se pot combina destul de variat.
    Un 8 Martie fericit iti doresc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc foarte frumos pt aprecieri, draga mea!!

      Ma bucur ca am reusit sa te inspir pozitiv, daca ai nevoie de un sfat, nu ezita sa ma contactezi pe Facebook sau mail! Pupici!!

      Delete
  3. You've amazing hair and look ! <3 kisses dear

    ReplyDelete
  4. Draga si minunata Dora, iti sunt alaturi intru-totul: tinand pumnii stransi, spunand Doamne ajuta!, urandu-ti mult spor si bafta, dorintdu-ti sa iei decizia optima incat sa fii fericita pe termen lung! In plus, suntem pe aceeasi lungime de unda: am o lectie deschisa care necesita multa pregatire, consum nervos, asteptam niste inspectii care ne solicita intens!

    Indiferent ce, iti sunt aproape...vreau neaparat sa stii asta!

    Blazerul cu print floral este extraordinar si completeaza de minune rochita!
    Pup, cu mult drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, multumesc din suflet pt sustinere, scumpa mea prietena!
      Inca imi cantaresc optiunile pt a fi sigura ca iau decizia cea mai buna pe termen lung. Este foarte important pt mine sa fac ceea ce imi place si imi aduce bucurie! Nu concep sa imi traiesc altfel viata decat sub semnul fericirii!

      Iti doresc mult, muuuuult succes si tie si iti sunt de asemenea alaturi! Am convingerea ca te vei descurca impecabil!

      Te imbratisez cu drag!

      Delete
  5. Draga Dora, sacoul si rochia se impletesc perfect, tu esti maestra acestor combinatii si iti vine minunat.
    Iti doresc un weekend frumos, spor si bafta la test!
    xoxo

    ReplyDelete
  6. Superb, superb! Flori pe tine, flori in jur... hai primavara!!! Esti adorabila scumpa mea. Sunt sigura ca o sa treci acest examen cu brio, stiu cat de bataioasa si ambitioasa esti! Mult succes in tot ce vei hotari sa alegi pe viitor...

    ReplyDelete
  7. Mult succes la examen și spor la studiat! Nu știu de foarte mult timp blogul, dar să înțeleg că așa vreme frumoasă e în Germania? Ținuta este excelentă, îți stă foarte bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, din fericire ne bucuram de o vreme blanda la Bremen!

      Multumesc de urari!

      Delete
  8. Great blazer.
    Adela x

    Misspinkstyle.net

    ReplyDelete
  9. You look absolutely beautiful in this outfit darling! the blazer is gorgeous! <3 xoxo
    www.stylehenge.com

    ReplyDelete
  10. Spor la învățat și multă baftă la examen!
    Ținuta e adorabilă, ca de obicei :)

    ReplyDelete
  11. La multi ani! <3
    Vai, cat de frumos e sacoul! Si tu minunata ca intotdeauna! <3
    Mai avem ceva in comun pe langa pasiunea pentru moda : jurnalismul :))
    Nu stiam ca ai terminat facultatea asta. In ce oras?
    Si eu am terminat si facultatea si masterul tot la Jurnalism si nu as alege o alta facultate nici daca as putea da timpul inapoi.
    Mult succes in ceea ce ti-ai propus. Sunt sigura ca o sa reusesti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, multuesc din suflet!

      In Bucuresti am terminat, am locuit acolo pe perioada studiilor and I really miss that city!!:(

      Delete
  12. La multi ani! Tinuta e superba, iti vine excelent! Bafta multa la examen!

    ReplyDelete
  13. Such a gorgeous outfit! You look beautiful! x

    ReplyDelete
  14. Superb mod de-a ne inspira pentru primăvara ce stă să ne surprindă şi pe noi ♥
    Îţi doresc din suflet mult succes în susţinerea examenului, dar nu numai, şi în general, în alegeri şi activităţi care te împlinesc. Numai bine, cu drag! ♥

    ReplyDelete
  15. Cat imi place de tine Dora! Esti o finuta, intreci masura deja :D. E prima data cand vorbesti putin mai mult despre tine si planurile tale si ma bucura asta pentru ca incep sa te cunosc mai bine. Imi esti tare draga, cred ca stii deja.
    Iti urez mult succes in ceea ce faci si ce urmeaza sa alegi!

    ReplyDelete
  16. ce blazer fain! Imi place a lot tinuta!

    http://vladasworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. E absolut superba combinatia asta dintre rochia alba si cizmele otk, big like! Si mult bafta in toate!

    http://asparklyhanger.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  18. Sacoul e o bijuterie, Dora! Printul este delicat si frumoas, iar combinatia de culori te inveseleste pur si simplu! Mult noroc iti doresc indiferent de ce decizie vei lua cu privire la cariera ta, esti o femeie minunata si sunt sigura ca vei reusi in orice iti propui! Si eu sunt momentan in faza in care nu mai pot face ceea ce credeam ca voi face mereu, adica banking...si voi fi in curand nevoita sa fac o schimbare majora, de care mi-e un pic teama, insa incerc sa fiu optimista. Sanatoasi sa fim, ca le descurcam noi cumva :).

    Te pup cu drag,

    Mamalina

    http://dresssidestory.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  19. Absolutely loving that blazer and dress! Such a pretty outfit!

    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete