Thursday, September 29, 2016

Romantic Flowers



 Dress: HERE


Bine v-am regasit, dragi prieteni!

Tare dor mi-a mai fost de o tinuta cu accente boemiene! De fapt, cred ca acest  stil completeaza cel mai adecvat peisajul tomnatic bland asternut in ultimele zile peste orasul nostru. Profitand de una din aceste zile insorite, mi-am scos prietenele la o plimbare, o pizza dubla si bineinteles, am facut cateva instantanee tinutei purtate. 
Mare noroc am cu prietenele mele care imi sar de fiecare data in ajutor cu facutul pozelor atunci cand iubitul-fotograf este prea ocupat pentru a ma ajuta cu asta. Le-am instruit bine, nu?:)) imi plac taaare mult pozele de astazi pe care toamna si-a lasat usor amprenta cu ajutorul unei lumini calde si a frunzelor care s-au grabit sa se odihneasca pe marginea trotuarelor. 

Sper sa va placa si voua, abia asteptand sa va aud parerea!
Pe curand <3









7 comments:

  1. Looking gorgeous in this chic and feminine outfit! I like your dress a lot!

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. so nice pics; -)))))


    i invite to me too


    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Faina rochia.
    Vad ca ai asortat sosete cu sandale, si mie imi place acest trend, l-am inceput toamna trecuta, si am de gand sa il port si in aceasta toamna, dar astept sa se mai raceasca un pic, deocamdata port sandale la piciorul gol. Imi place sa asortez sandale cu sosete cu diferite printuri haioase, cu pisicute, cu personaje etc.

    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  4. That dress is to die for!

    http://ariadibari.com

    ReplyDelete