Monday, March 7, 2016

Blue Porcelain



Body Blouse HERE
Skirt HERE
Von Zipper sunglasses, Gucci watch


Dragii mei, dupa o saptamana minunata incununata de soare si briza proaspata a marii, mi-am luat ramas bun de la luminoasa Spanie si prima mea vacanta din acest an! 
Dupa cum bine ati vazut pe Facebook si Insta am ales din nou insula Tenerife pentru diversitatea si eclectismul insulei si ma bucur atat de mult pentru decizia luata! Pur si simplu iubesc acest loc <3
De la vesnica clima primavaratica pana la promenadele minunate si mancarea de-li-cioa-sa, este cel mai la indemana loc pentru o escapada solara in toiul iernii. Se afla la doar 4 ore de zbor cu avionul din Bremen, asadar nu este necesar a zbura o vesnicie pentru a scapa de amorteala iernii. 

Ce am facut zilele astea? Am mancat ≧◔◡◔≦  Am spus pas dietei si m-am infruptat din toate specialitatile spaniole luand la rand cochetele restaurante din Playa de las Americas, locul unde am ales sa ne cazam anul acesta datorita fermecatoarei promenade ce strajuieste plaja. Pe langa asta, mi-am dezmortit pielea la soare citind Asimov, a carui lectura ma fascineaza in ultima vreme si am recuperat episoadele restante din The Blacklist.  
Ah, si ce spuneti? Shopping? Pai si ce era sa fac in dupa-masele cand iubitul mi se delecta la surfing? :)) Am facut cateva capturi pastelate pentru primavara si uite-asa am umplut ochi bagajul de intoarcere. 

Dragii mei, daca mai aveti curiozitati sau nevoie de recomandari va astept cu drag mesajele in privat.

Va las acum cu un prim set de poze din vacanta, facut la piscina hotelului nostru si va doresc o saptamana minunata!













10 comments:

  1. Frumoasa tinuta :)
    Fustita este tare draguta!
    Cu ce sunt facute ultimele 3 poze? :D

    ReplyDelete
  2. This outfit is so chic it's incredible!!!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. Awesome look!! Very sexy!!

    My blog: Street Style City

    Also have a look at my photography page: Photography

    ReplyDelete
  4. Arati absolut famulos. Te urmaresc pe blog de foarte mult timp si sunt surprinsa sa vad ce combinatii frumoase faci. Esti de apreciat! Pupici

    ReplyDelete
  5. Super frumusica!!! Tinuta ta e sexy si frumoasa, la fel si tu! :*

    ReplyDelete
  6. Love it! Acel lace up body e un must have, iar fusta e adorabila

    ReplyDelete