Thursday, December 17, 2015

Flower Basics


Coat HERE
Blouse HERE


Bine v-am regasit, dragile mele!

Mai numaram cateva zile pana la Craciun si forfota dinaintea zilelor de vacanta se resimte in tot orasul dar si in lista mea de 'to do', bineinteles :)
Cadourile sunt cumparate asteptand cuminti sa fie impachetate, meniul pt masa de Craciun este pregatit iar oaspetii si-au primit deja invitatiile. Anul acesta vom avea un musafir speciaaal, deoarece draga mea mamica a decis sa ne viziteze pe durata zilelor de sarbatoare iar cineva nu-si mai incape in piele de fericire! Vreau sa ii ofer un Craciun de neuitat asadar am planuit cu talc fiecare zi a sederii ei aici. Lipseste desigur zapada, insa in ultimii ani am vazut-o atat de rar pe aici incat nu-mi fac sperante ca vom mai avea parte de un Craciun alb si luminos. Nu-i nimic, am impodobit cu caldura casa si sufletul iar Mosul poate poposi cu drag la noi!

Voi cum stati cu pregatirile de Craciun?






8 comments:

  1. Ce dragut ca vine mama ta, sunt sigura ca o sa fie rasfatata de tine. Body-ul arata foarte bine. In ceea ce priveste pregatirile ma voi duce in vizita asa ca sunt in cautare de cadouri :)

    ReplyDelete
  2. Iubire, bucurie fara margini, fericire suprema!!!

    ReplyDelete
  3. You are a true stunner, such a feminine and sensual beauty!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. Vai dar ce poze superbe!! Imi place outfitul dar atitudineaaa...mama mia. Si vantul vad ca a avut o contributie, e si el bun la ceva cand vrea :)).
    Superba esti! Te pup!

    ReplyDelete
  5. Draga mea,

    Arati superb! Te pup.

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
  6. Absolutely stunning, as always love!

    ReplyDelete
  7. Tare frumoasa esti!!! Pozele sunt vibrante si pline de viata!
    imi plac mult jeansii si bluza <3

    ReplyDelete