Monday, November 16, 2015

Golden Hour



Dress HERE
Coat HERE


Foto & Editing: Lars Dehmel ( www.lars-dehmel.de )



Dragile mele, eu abia ce m-am intors de la medicul dermatolog unde m-am supus unei noi sedinte de peeling cu AHA si pentru ca sunt megaaaa incantata de rezultate, vreau neaparat sa impartasesc experienta cu voi. 
Inainte de toate trebuie sa va indemn neaparat catre un medic dermatolog pentru a efectua procedura si nu la vreo cosmeticiana unde lucrurile pot scapa usor de sub control. Pe langa asta, medicii pot lucra cu acid de pana la 75% concentratie iar la cabinetul de frumusete maximul fiind de 25%. 

Cine poate apela la aceasta procedura? Persoanele cu ten incarcat, semne si cicatrici acneice sau pori dilatati. 
Care sunt pasii urmati? Se curata bine fata de resturi de machiaj(cel mai bine este sa mergi complet nemachiata) si se aplica gelul cu pricina in concentratia indicata de medic. Eu am inceput cu 35% insa am urcat direct la 75% la a doua sedinta deoarece am un tegument rezistent. La mine nu l-au lasat niciodata mai mult de un minut pe fata, insa si acest aspect variaza in functie de cerinte si pacient. Se curata mai apoi bine si se aplica o lotiune speciala dupa peeling, machiajul fiind contraindicat in ziua cu pricina.
Cat de des se poate efectua? Durata unui tratament variaza intre 4 pana la 12 saptamani, cu o sedinta pe saptamana (flexibil) si este recomandat de 2 ori pe an in perioada toamnei,a iernii sau primavara timpuriu cand soarele nu este atat de puternic. Crema de protectie solara este totusi obligatorie in tot acest rastimp. 

Efectele? Ei bine, am ajuns si la cel mai important aspect, efectele interventiei in sine!
Toate ne confruntam cu ten incarcat si lipsit de stralucire datorita machiajului purtat zilnic, nu?
Eu una dau o mare importanta demachierii seara insa uneori avem nevoie de o curatare in profunzime pe care nu o putem obtine acasa. Asadar am apelat la dermatolog si sunt mai mult decat incantata de aspectul pielii de cand am inceput. Pielea este mult mai neteda, porii sunt estompati vizibil iar tratamentele si cremele hidratante intra muuuult mai bine in piele astfel incat se regleaza si secretia de sebum. Ce poti sa-ti doresti mai mult?!

Voi ati incercat deja? Daca nu, sper sa va ajute si pe voi indrumarea mea si astept sa-mi povestiti din experientele voastre!









8 comments:

  1. so cute look ; -))


    i i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ladylike, chic and classy outfit! You're looking simply astonishing!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. Draga mea, tineam sa te intreb de mult, ce tip de obiectiv folosesti pentru fotografiile de tip outfit?
    Pupici
    www.descude.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, folosesc un aparat full format si un obiectiv de 70-200 mm :*

      Delete
  4. Buna! Cum pot comanda si eu dupa she in? Trebuie sa am unul dintre cardurile acelea in valuta? Scuze daca intrebarea mea ti se pare penibila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, trebuie sa ai Pay Pal sau Master Card/Visa

      Delete
  5. Nu stiam de o asemenea procedura, multumim pentru info, tinuta este superba :*

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  6. I like all dresses in that shop. The coat is beautiful, but the price is too high. I love the shoes too, but there's no information about this pair.

    Home page - http://teflstore.com/

    ReplyDelete