Wednesday, October 21, 2015

★❤★ My Sweet Double Anniversary ★ ❤★



Tweed jacket HERE
Skirt HERE
H&M shirt // BCBG Max Azria shoes


 Dragii mei prieteni, sarbatorim!!

❤❤❤

20 Octombrie reprezinta o data foarte speciala mie si nu declar asta doar pentru ca este ziua mea ci mai ales pentru faptul ca sarbatorim aniversarea blogului! Daaa, am implinit ieri 4 ani frumosi si speciali de blogging! Curata nebunie, nu-i asa? Nu ma asteptam ca punand temeliile unei aventuri in online in urma cu acesti ani, daruindu-mi blogul drept un cadou interesant de ziua mea sa prinda astfel de radacini in sufletul meu si sa ajunga sa faca parte din viata mea cotidiana. 
Da, este greu uneori deoarece in spatele unui website se duce o munca zilnica si nu sunt putine momentele in care imi sacrific ore bune de somn pentru a lucra la postari sau muuuulte dupa-amiezi si duminici petrecute fotografiind tinute si cautand lumina sau locatia perfecta, insa primesc atat de mult la schimb din partea voastra!

Afirm ca nu e usor deoarece a intretine un blog este la urma urmei un job in sine iar eu incerc sa il manageriez in tandem cu the real one. Ca reusesc sa fac asta saptamana de saptamana se datoreaza numai si numai voua, va jur! Fara suportul si afectiunea pe care mi le aratati nu am fi ajuns sa trecem testul timpului si sa cream cream o relatie si o comunitate atat de frumoasa iar pentru asta va multumesc din suflet!!❤ Am legat prietenii minunate datorita acestui blog si nu pot decat sa sper ca anii ce vor urma ne vor lega si mai tare si vom calatori mai departe impreuna!

❤❤❤

Va las acum cu un set de poze inca proaspat si cald si tinuta purtata ieri, de ziua mea!
Am purtat o tinuta extrem de feminina, in linii clasice,  provocand-o de-a dreptul la duel pe frumoasa Blair Waldorf, nu? :)) Va pup si va multumeeeeesc pentru toate urarile de 'la multi ani' primite pe Facebook! 
Ieri a fost agitatie maxima insa am sa va raspund la toate astazi in liniste! <3












14 comments:

  1. Looking absolutely INCREDIBLE in this gorgeous, feminine and chic outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Wow! You look great! Photos are amazing, like a cinema! you have great blog!

    Welcome in my blog Ritalifestyle ¦ Instagram @m_margaritka

    ReplyDelete
  3. Dora esti superba!!! Ce marime e jachetica ta? Eu daca port M ar trebui sa comand L? Stiu ca de obicei trebuie comandat o marime mai mare, dar astept parerea ta :) te pup si sa stii ca imi plac tare mult postarile tale.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, eu am comandat cea mai mica marime si imi vine perfect, eu zic sa ramai la M :)

      Delete
  4. La multi ani, dublu, printesa!

    Te pup

    www.miu-miu.ro

    ReplyDelete
  5. awesome ;-)


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. esti superba, scumpa ♥♥♥ mult succes!

    ReplyDelete
  7. Esti o frumoasa, o eleganta si o stilata! Asta se vede de la o posta! Iti apreciez blogul si eu unul dintre putinele care au originalitate, optimism si vibratii pozitive! La multi ani de la o alta Balanta! Multa sanatate!

    ReplyDelete
  8. Congratulations for your birthday blog and for your amazing ootd!!! Kisses from Italy,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  9. La multi, multi ani inainte, plini de bucurii si impliniri!

    ReplyDelete