Monday, October 26, 2015

70's Revival



Coat HERE
Skirt HERE
H&M hat&blouse



Bine v-am regasit, prieteni dragi! 

Cum imi vad eu tinuta ideala de toamna in acest an? Cu mult denim, funde innodate la baza gatului si palarii structurale, totul rezumandu-se la un singur trend, cel mai puternic din acest sezon si anume: the 70's.
Vestea buna este ca nu trebuie sa spargeti pusculita si sa fugiti imediat la cumparaturi deoarece clasicismul care caracterizeaza liniile acestui trend ne gaseste pe toate avand deja in dulap elementele principale cu care ne putem construi o tinuta chic de zi. Aici enumar in primul rand blugii evazati, vestele de blana, jacheta din piele intoarsa maro si botinele cu toc gros. Vedeti? Le aveti deja pe toate! Noutatea vine de data aceasta insa cu inlocuirea puloverelor supradimensionate cu unele mai fine si stramte si mai ales, maletele! Mi-am ales si eu deja cateva modele si abia astept sa vi le arat! <3
Va pup cu drag si ne revedem curand!






7 comments:

  1. Looking so pretty, chic and elegant in this outfit! I like your blouse cry much!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful Dora! I love this look!

    ReplyDelete
  3. so nice ;-)


    xoxo


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. I am so thankful to open this kind of site of yours because you really helped me so much to know how and what to do when there are things that will happen like this because honestly I really don’t know what to do in terms of same topic.

    ReplyDelete