Sunday, August 16, 2015

Touch of Sunshine


Dress HERE
Shoes Zara



Bine te-am regasit, Duminica frumoasa!

Chiar daca vremea nu ne face jocul si ne apasa cu nori impovarati iar eu sunt constransa sa-mi petrec ziua in casa dupa o vizita la dentist, sunt decisa sa scot ce-i mai bun din ea! Mai intai planuiesc sa dau o raita prin sifonier sa vad ce haine n-am purtat deloc vara asta pentru a le impacheta si a le oferi spre vanzare/cadou apropiatilor. Chiar ma bucur ca am ajuns in punctul in care ma despart usor de hainele ramase neatinse de ani de zile, stiind ca odata triata de piese inutile, paradoxal garderoba mea incepe sa respire si sa imi ofere mai multe idei si combinatii stilistice. Asta imi va lua, ca de obicei, cateva ore bune deoarece odata intrata la datorie nu ma pot abtine de la a proba si crea tinute :))

Mai pe seara vreau sa ma delectez cu ceva gustos si un serial bun. Tocmai am terminat sezonul 5 din The Walking Dead si inca sufar numarand zilele pana la inceprea noului sezon :))
Am pus pe lista The Fall, voi ce spuneti despre el?







5 comments:

  1. Looking so beautiful, feminine and chic!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. The walking dead l-am terminat de mult si mi-a placut. Imi suna cunoscut si The fall dar nu-mi dau seama daca l-am vazut. Eu nu sunt fana seriale dar se uita al meu si ma fura si pe mine. Aseara ne-am uitat la The last ship vreo 4 episoade am vazut si m-a prins de ceva vreme. Adica am ajuns sa inchid pcul numai sa nu pierd ceva :)). Aaa, si abia ieri (la al doilea sezon adica), am aflat cum se numeste :)).
    Una peste alta, tinuta ta e foarte frumoasa. Fix la o rochie de-asta m-am uitat ieri pe un alt site dar nu imi erau clare marimile.
    Pup Dora!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt mega-fan seriale de aventuri , gen Lost(preferatul meu) si The Walking Dead. Acum sunt in cautare de ceva similar, insa e greu sa tii pasul cu cele doua. Am vazut ieri vreo 4 episoade din The Fall si mi se pare okay. Am avut o surpriza cand am vazut ca e cu tipul din 50SOG iar in filmul asta chiar joaca bine. Sa vedem acum cum se dezvolta.

      Am sa incerc si cel mentionat de tine, thankies! Pup cu drag <3

      Delete
  3. Nice photos, with this stylish dress and yellow shoes, great!
    Love it so much:)
    Xo http://www.angelamall.com

    ReplyDelete
  4. This dress though is absolutely stunning on you!

    ReplyDelete