Wednesday, August 5, 2015

The Rose


Dress HERE

Deja stiti reteta sigura pe care merg atunci cand imi doresc sa adaug sare si piper unei dupa-amieze zambarete de vara: o rochie glamuroasa, gene lungi si bucle retro. Cu un rest de machiaj minimal si talpa joasa la sandale, nu ai cum sa dai gres cu o astfel de tinuta adaptata pentru zi. 
Daca ma gandesc bine, un astfel de look necesita tot atata energie si timp sa iesi din casa, ca si unul format dintr-o rochie de bumbac si conversi, deoarece bine vrem sa aratam si in cele din urma, nu? Asadar nu va feriti sa va urmati dispozitia, iar atunci cand roind prin sifonier, va ramane inima la o piese eleganta prea putin purtata, sa stiti ca exista mereu o varianta de a o face pliabila pentru zi! 
Ceea ce am compus eu azi e simplu, insa chiar daca va aflati in fata unei piese pretioase precum o camisola din paiete, lupta nu e pierduta! Alaturata unei perechi de jeansi evazati si o camasa larga din in descheiata si inodata la capete, veti fi perfecte pentru o dupa amiaza de shopping cu fetele!  Trebuie doar sa va jucati putin cu accesorizarea si sa va lasati imaginatia sa lucreze!







12 comments:

  1. Superba rochia si iti vine extrem de bine! :*

    ReplyDelete
  2. Superba aceasta rochita, deasemenea si tu! 😊Ce marime ai ales la rochita? Sandalele sunt de la TKmaxx? Eu doar de la TKmaxx imi cumpar incaltari, sunt ieftine, de calitate, branduri renumite si nu prea mai exista posibilitatea sa vad la o suta de fete aceleasi incaltari. 😉👠👡👢 kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga mea, marimea este S si mi se potriveste perfect!

      Sandalele sunt Jessica Simpson si da, le-am luat sin Tk, ce ochi bun ai :))

      Delete
    2. :-) Doar in TK am vazut încălţări J. Simpson. Ti-am desoperit recent blogg-ul si stiind cum.se imbraca fetele aici , eram curioasă ce tinute adopti. Sunt convinsa ca întorci toate privirile cand apari. :-)

      Delete
    3. Hehe, sa stii ca nu ma mai deranjeaza de mult privirile curioase, eu o tin pe a mea si gata:))
      Unde locuiesti?

      Delete
    4. In Düsseldorf! Ti se i.intampla sa iti zica lumea ca esti din Rusia sau Polonia? :-)

      Delete
    5. Düsseldorf!! <3

      Daa, in fiecare zi :))

      Delete
  3. Pretty look! love your shoes!

    ReplyDelete
  4. You look stunning in this! So classy & feminine!

    http://www.joneko.ro/

    ReplyDelete