Friday, August 21, 2015

Flower Party


Top HERE
Skirt HERE
Shoes HERE

Profitand de ultimele saptamani de vara, mi-am pus cele mai frumoase si colorate  piese pe display si incerc sa profit cat mai pot de veselia lor! O sa-mi mai lipseasca simplitatea  si lejeritatea tinutelor de vara! Celebrez inca o data florile si pielea atinsa de soare in postarea de astazi cu genul de tinuta in care mi-as putea petrece intregul sezon cald: o fusta ampla si impodobita, un top care o lasa sa pe cea dintai sa straluceasca si pantofi nude. Parul e pieptanat usor la spate pentru a lasa liber obrazul iar accesorizarea am limitat-o la vechii mei cerceii aurii. Va place?









5 comments:

  1. Cum sa nu ne placa, esti superba, iar fusta e atat de frumoasa si finuta! <3

    ReplyDelete
  2. This skirt has your touch! Crede-ma, daca as fi vazut-o pe site, asa cum vad ca e prezentata in poze, nu as fi luat-o nici in seama, cu atat mai putin in calcul! :) Dar i-ai dat aura! Arati senzational, Dora!
    Pupicei, draga mea! Sa ai weekend frumos si relaxant!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
  3. Classy, feminine and SO beautiful outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. Oh that skirt is like a piece of art =)

    ReplyDelete
  5. este perfecta combinatia dintre fusta florala si topul negru ,cerceii tai vechi dar minunati si pieptanatura care iti vine super ; nu ma omor dupa pantofi de data asta ,dar plicul rosu este foarte dragut si per ansamblu esti superba ca de obicei !!pupici

    ReplyDelete