Monday, May 11, 2015

Red-blooded Flower



Sweatshirt HERE
Skirt HERE
BCBG shoes
Kurtmann bag HERE



Va salut, dragii mei! Sper ca ati avut parte de un weekend insotit de soare si voie buna!

Noi ne-am bucurat de soare, un film bun la cinema si bineinteles, asa cum imi petrec in ultimii ani o buna parte din timpul liber, m-am ocupat de blog. Mi-am fotografiat tinuta si mi-am propus sa lucram la aspectul blogului, urmatorul pas necesar in momentul de fata.

Sincer, mi-ar placea tare mult sa ma ocup mai mult de voi, de blogul meu prea-iubit, insa va rog sa ma credeti ca eu deja fac eforturi sa tin pasul cu cerintele voastre si ale sponsorilor. Nu am posibilitatea de a sta toata ziua sa zambesc frumos la selfie-uri si sa ma invart in online, am si responsabilitate la munca iar pe langa asta ma bucur de timpul petrecut in afara online-ului alaturi de cei dragi mie. Merg cu drag la sport si cinema, in excapade de weekend cu iubitul meu sau la ceaiuri cu dragele mele. Oh, si nu spun nu nici plimbarilor cu bicicleta pe malul apei.;) Bineinteles, incerc pe cat posibil si in limitele bunului simt fata de cei din preajma mea, sa va includ si pe voi in activitatile mele, ca prea imi sunteti dragi si ati devenit a doua mea familie!

Asadar, iata cea mai proaspata tinuta fotografiata nu mai tarziu de ieri dupa-masa!
Sper sa va placa!










7 comments:

  1. Imi place mult stilul tau! Esti o inspiratie placuta si feminina, mereu te urmaresc cu drag :) Sper sa reusesti sa mentii acest echilibru dintre viata de zi cu zi si blog, multe fete ar beneficia sa te aibe pe tine drept sursa de inspiratie.

    ReplyDelete
  2. You look girly and cute in that feminine outfit Dora!
    Check out my post Denim&Leo
    Kiss
    Bouchra

    ReplyDelete
  3. Esti superba! Imi place mult bluza!
    Te pup,
    Anca
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. superba tinuta !!!una din cele mai frumoase tinute din ultimele luni !desi consider ca timpul de livrare sheinside este infernal totusi..de fiecare data cand am comandat ceva a trecut anotimpul pana mi-au ajuns produsele...

    cu ce te ocupi in Germania?poate ai scris in vreo postare mai veche dar eu nu am vazut desi te urmaresc de ceva timp..
    pupici

    ReplyDelete