Thursday, May 7, 2015

Days of May




Dress HERE
Mango jacket
Max Mara sunglasses



Ploua in timpul in care eu imi edited postarea insa deschid cu inima deschisa fereastra..mmm, miroasa a iarba proaspata si a flori dulci de pomi scuturati de vant. Avem parte de o primavara capricioasa ce nu vrea sa ne bucure cu prea mult soare si imi pare rau ca aceste luni frumoase vor trece lasandu-ne cu dor de primaverile clasice, insa ma imbarbatez cu speranta la o vara intinsa tarziu pana in octobrie. Sa vedem (>‿◠)

Va arat acum niste poze surprinse in prima zi de Mai, o zi frumoasa care m-a si inspirat sa imi pozez rapid tinuta! Sper sa va placa tema si abia astept sa va aud impresiile!

Va las cu pozele si va imbratisez pe toti cu drag! Desi am liber azi, trebuie sa fug indata la dentist iar apoi sa fac niste cumparaturi pentru casa si ora de fitness. Speeer ca intre timp sa reusesc sa pozez si un ootd. Mizez pe darnicia prietenelor mele :))
Va pup! <3









5 comments:

  1. Nu stiu ce complimente as putea sa-ti mai fac :D. Superbe pozele si tinuta si machiajul, atitudinea, tot!!

    ReplyDelete
  2. E foarte frumoasa tiunuta iar fotografiile sunt superbe!
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
  3. Arati superb! E asa faina rochia alba! <3
    Pozele sunt foarte reusite! In concluzie, great post!
    Pupici,
    Anca
    www.ancafr.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Esti superba Dora ! :*

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  5. Foarte draguta combinatia de rochie alba cu geaca maro. Sunt superbe amandoua. Imi place si cadrul ales pentru poze. Si eu m-as da intr-un leagan ....

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete