Monday, April 20, 2015

Retro Red



Dress HERE
Zara shoes
Kurtmann bag HERE



Dupa o Duminica pe cinste petrecuta la soare in gradina noastra impreuna cu prieteni dragi, dam startul unei noi saptamani stropite din belsug cu soare si parfum de flori! Ah, cat iubim primavara si starea de bine ce ne-o planteaza in suflete!

Dorindu-mi un duet cu peisajul, am scos la sfarsit de weekend si aceasta adorabila rochita din material moale si elastic la plimbare si m-am bucurat vazand cum o multime de doamne si-au celebrat la randul lor feminitatea in rochii si fuste cochete. 
Nu pot spune insa acelasi lucru despre pustoaicele de aici, care se incapataneaza in continuare sa defileze in uniforma universala compusa din colanti scamosati, Nikes si tricouri de unica folosinta.. Cu toata informatia de care dispun, nu stiu deloc sa isi foloseasca tineretea si prospetimea in avantajul lor! Mi-ar placea sa vad copile imbracate in rochite inflorate si bascheti albi, salopete lejere si jeansi skinny albi in loc de colanti. Mai mult, sa nu se fereasca de culorile pastel ca de vreo boala de piele. Oh, si incaltamintea mereu murdara! Am impresia ca fetele astea isi tarasc mai intai pantofii prin noroi si praf inainte de a-i incalta, doamne fereste sa se vada ca-s noi!  Este trist rau de tot ce vad in jurul scolilor.

Dar sa lasam lucrurile negative deoparte, sunt convinsa ca si in Romania situatia e aceeasi iar noi avem o zi mult prea frumoasa in fata de care merita sa ne bucuram cu inima deschisa! Va pup si va doresc o saptamana buna!












6 comments:

  1. You look incredibly feminine and classy in this outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Red suits you so well! You look amazing.

    XO Imke // www.pastellics.com

    ReplyDelete
  3. Hihi, am un outdit de postat tot in rochita rosie; )). E cam de aceeasi lungime si aceeasi croiala ca a ta numai ca e altfel in fata. Si materialul am impresia ca e la fel. Eu am purtat-o cu conversi la plimbare.
    Pup o frumoasa!

    ReplyDelete
  4. Imi place tinuta ta retro red! :*

    ReplyDelete
  5. What an elegant look, love those shoes!

    ReplyDelete
  6. I really love this look, red is for sure your color and the shoes are 'to die for'!

    ReplyDelete