Wednesday, April 8, 2015

Let the Stripes be leading



Dress HERE
Sisley jacket // Benetton bag
Daniel Wellington watch HERE



Dragii mei, azi va ademenesc pe blog cu miros de briza proaspata de dimineata, soare aprig si o rochie teribil de aratoasa! 

Cu gandul la vacanta incheiata si cu un dor de duca inmugurit din nou in sufletul meu, planuim deja urmatoarea escapada! Inca nu ne-am pus de acord asupra locatiei, insa suntem cu sufletul impartit intre fermecatoarea Spanie si vechea mea iubire, Grecia. Nici Italia nu iese din ecuatie, insa pentru aceasta am prefera sa ne rezervam o perioada mai lunga pentru a o vizita in lung si-n lat intr-un road-trip ravnit deja de ceva vreme. Daaaar, toate la timpul lor! De fapt asta e si problema daca stau sa ma gandesc.. Timpul, mereu insuficient, valoros si ireversibil!
Asadar, dragi prieteni, chiar daca gandul ne mai zboara la vacanta, haideti sa dam semnificatie timpului si sa valorificam fiecare clipa din acest frumos inceput de primavara! Noi alegem termenii in care ne percepem viata, ziua de astazi si viitorul. Bucurati-va de viata si alegeti sa traiti frumos, cu sufletul liber si privirea atintita catre partea plina a paharului! Este cel mai simplu si pretios sfat pe care vi-l pot da!







5 comments:

  1. Gorgeousness! Such a simple, but lovely and girly outfit!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Great look! Like the pop of orange!

    ReplyDelete
  3. Mereu superba! Imi place mult rochita :) te pup

    http://flashforwards.blogspot.de/2015/04/pastel-candies.html

    ReplyDelete
  4. Imi place cum iti sta parul! Arata tot timpul perfect!
    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. fine pics= ))

    xoxo


    new post

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete