Friday, August 1, 2014

Oia - Santorini



Dress HERE // H&M flats // Balmain sunglasses // Malvensky charms // MK watch


Dragele mele, meleagul celor mai frumoase apusuri de soare din lume, Oia,  mi se infatiseaza acum datorita pozelor ca intr-un vis iar amintirea acelor zile pluteste bland in gandurile mele inca de dimineata.
Spre deosebire de Fira, capitala insulei si localitatea unde am fost cazati noi, Oia (se pronunta Ia) este mult mai linistita pe timp de zi, devenind subit  un adevarat furnicar in jurul orei 19, cand turistii de prin toate colturile insulei se aduna pentru a lua parte la celebrul apus de soare!
Va spun sincer, eu n-o sa-mi setez niciodata alarma desteptatorului la 5 dimineata pentru a vana rasaritul de soare la mare si nici nu fac un ritual seara din a intampina apusul pe plaja, insa..insaaaa...ce se intampla in Oia e ireal!! Cele 10 minute care preced apusul sunt rupte dintr-un film creat pe computer, va jur! Soarele este precum o minge uriasa de foc iar linia orizontului pare a-si schimba culoarea, influentand astfel si coloritul albului caselor de pe bucata aceea de insula. 
Momentul in care soarele este inghitit de ape este intampinat cu un ropot de aplauze, urale si pocnetul dopurilor de sampanie. Ceea ce regret este ca fotografiile pur si simplu nu au puterea sa redea minunea ce se intampla in cele 10 minute.. Pacat!













14 comments:

  1. Datorita felului in care ai scris, am citit simtind fiori, cufundata cu totul in text...nimeni nu m-ar fi putut scoate de-acolo de unde eram! :) Iti dai seama cat imi doresc acum sa particip la o astfel de sarbatoare?!

    Cat de neasteptata si de indrazneata alaturarea celor doua piese vestimentare! Totodata, ma uimeste efectul foarte placut ochiului! Esti fenomenala... there is no one like you! :)

    Pupicei si imbratisare, draga Dora!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, ce dulce, multumesc din suflet!!!! Si mie mi se pare ca cele doua piese sunt facute una pt cealalta! <3

      Te pup si te imbratisez cu mult, muuult drag!!

      Delete
  2. Am si eu niste espadrile similare de la H&M si sunt asa comode <3
    Imi place rochita si pozele sunt foarte frumoase, uite aici un rasarit deosebit din Ceahlau, Marea alpina se numeste... daca n-ai ajuns, iti recomand, e absolut superb, nu se compara cu nici un rasarit la mare: http://www.newtouchofcolor.com/sunrise-everything/

    Pupici Dora!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, muluesc tare mult pt recomandare, pozele tale arata splendid si cu siguranta am sa pun destinatia pe lista cu urmatoarea excursie ce o voi face in tara noastra! Insa cred ca eu voi merge vara pentru ca nu sunt in relatii prea bune cu zapada :))
      Mwahh:*:*:*

      Delete
  3. You look so glamorous and feminine!
    Beautiful photos!

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete

  4. awesome look ':]


    i invite to me too
    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Dora, pur şi simplu străluceşti în acel loc mirific! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iti multumesc tare fruos, Mihaela, esti mereu o scumpa!

      Delete
  6. Dora, what a stunning dress!! Also loving the scenery in these photos. So pretty and inspiring.

    Lauren xo
    Sophisticated In Style

    ReplyDelete
  7. Ce frumoasa e rochia! Are un imprimeu tare deosebit iar peisajul este de-a dreptul fermecator! :D

    ReplyDelete
  8. Ce superba esti ,iar pozele sunt pur si simplu minunate!

    http://vladasworld.blogspot.com/

    ReplyDelete