Wednesday, January 1, 2014

Happy New Year 2014 !! ❤







Dress HERE


EN: New year, new chances, my dear friends! 2014 is finally here and I'm starting it with great enthusiasm and eager to work and improve the quality of my photos and blog! I also want to share with you how very thankful I am for you entire support you've shown me over the past year and for making my blogging experience so much more joyful! Let's embrace our past, enjoy what the present is giving us and set our goals into making 2014 a truly life changing one!



P.S You still have one more chance today to enter my amazing 100$ shopping giveaway!!!
Click here to enter: http://www.fashionpainteddreams.com/2013/12/surprise-surprise.html



RO: Unii debordand de entuziasm si energie, altii mai nostalgici in urma anului caruia tocmai i-am spus la revedere, cu totii incercam sa ne reintram in ritm in urma vartejului iscat de sarbatorile de iarna! Intram in noul an plini de speranta, cu ganduri de schimbare si planificand un viitor frumos!  Nu va fie teama a va consemna esecurile si dezamagirile alaturi de succese si faceti-va promisuni, setati-va teluri care, prin munca si determinare, sa va permita sa escaladati natural si nu care sa va umple de stres, nopti nedormite si ranchiuna. La sfarsit, veti realiza ca nu se merita! Imbratisati prezentul, bucurati-va de parfumul clipei de acum si nu traiti doar din vise indepartate in speranta unei vieti, alta decat o aveti!

Dupa o scurta discutie in oglinda, va spun ca-mi doresc ca 2014 sa imi sporeasca in primul rand rabdarea si nivelul de toleranta! Da, acesta este un capitol la care deficitez major in ultimii ani si la care vreau negresit sa lucrez. Stiu ca e necesara multa stapanire de sine si ca depinde exlusiv de mine sa imi reuseasca insa pot sa fac asta si va promit sa revin cu un feedback pozitiv in acest sens! Pastrand registrul, uffff, trebuie sa imi organizez mai eficient timpul, astfel incat sa nu fiu mai mereu contra lui, lasandu-mi foarte putin ragaz pentru hobby-uri sau sport! Trebuie!!!

Vreau, de asemenea, sa profit de sansele profesionale care mi-au fost oferite in 2013, sa imi expoatez la maxim resursele creative, rasplatind astfel oamenii care m-au ajutat si mi-au fost alaturi, evoluand si bucurandu-ma de roadele muncii mele!

Revenind la voi, dragii mei, doresc sa ma ocup cum trebuie de acest mic jurnal al meu de care m-am atasat teribil in cei doi ani de existenta, dorind sa va ofer articole cat mai diversificate, introducand noi rubrici precum cele de beauty- atat de solicitate de catre voi- preum si de tips-uri practice si aticole tematice! Sper sa reusim impreuna in a creste acest blog si va multumesc din suflet pentru suportul constant primit din partea voastra, tin foarte mult la voi si la parearea voastra, la interactiunea activa si sustinuta din rubrica de comentarii de aici, Facebook sau Instagram.

Ca prima postare din noul an, am ales o serie de fotografii mai speciale, realizate cu ceva vreme in urma si pastrate de mine cu scopul anume de a fi publicate in aceasta zi. Sper sa va placa si revin curand cu obisnuita recapitulare a celor mai frumoase tinute purtate in 2013!

Va imbratisez cu mult drag!

P.S : Mai aveti inca o sansa astazi de a intra in concursul in care pun la bataie 100$ pt a face shopping pe unul din site-urile mele favorite! Click aici pentru detalii si inscriere: http://www.fashionpainteddreams.com/2013/12/surprise-surprise.html

16 comments:

  1. Multi ani fericiti plini de farmec si eleganta! Emani frumusete, distinctie si bucurie. Superb decorul din aceste poze, arta adevarata, asa cum esti si tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma emotionezi, multumesc din suflet pt fiecare gand bun!!!

      Delete
  2. Replies
    1. Multumesc, draga mea Saci, numai bucurii iti doresc si tie de la noul an!

      Delete
  3. You look breathtaking!! All the best wishes for this, 2014 year :)

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you sooo much for all the beautiful comments , my dear!!

      Delete
  4. La Multi Ani Dora! Iti doresc un an nou plin de bucurii si succese! :D
    Superbe fotografiile ;)

    ReplyDelete
  5. What a wonderful dress, these pictures are breath taking! Have a wonderful 2014!


    Cee. ♥
    Code Overdressed

    ReplyDelete
  6. So nice to see a blogger who's trying to improve herself. I also plan to improve my blog's overall appearance. You look great already, by the way. Nice photos. And I like how your dress is full of volume and colors.

    Happy 2014!

    Beauty Fashion Skin Care Blog -Girlie Blog Seattle | Casual Chic Style

    ReplyDelete
  7. La multi ani draga mea, sper sa realizezi tot ce iti propui pentru 2014, intr-adevar suntem intr-un secol al vitezei si parca nu avem timp de nimic, dar asta e, ne adaptam si incercam sa multumim pe toata lumea. imi place foarte mult tinuta, esti o frumoasa ca de obicei. :*

    ReplyDelete
  8. La multi ani,frumoasa Dora!
    Iti doresc un an frumos din toate punctele de vedere si sa ne fii alaturi aici mereu:)
    Te pup

    ReplyDelete
  9. La multi ani! Esti o frumoasa! :*

    ReplyDelete
  10. Omg you look stunning and the pictures are aaaaaamazing :X La multi ani Doraaaaaa! :*

    ReplyDelete
  11. la multi ani draga mea
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  12. Hihii, esti ca o zana moderna purtand rochia aceasta superba si acele baloane! Dia mea s-ar indragosti de tine, instantaneu!
    Fotografiile sunt extraordinare, exista un contrast si, totodata, o completare intre tinuta si "decor"!:)
    Mi-au placut foarte mult si gandurile pe care ai decis sa ni le impartasesti in articol!


    La multi ani, scumpa Dora!
    Te imbratisez cu mare-mare drag!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    ReplyDelete