Wednesday, November 7, 2012

To where the water was







Guess leather jacket, TK Maxx dress, Ray Bans

So this is me in my nerd glasses:)) I don't actually wear them quite often, 'cause I prefer the comfort on the contact lenses, but I do need to give my eyes a rest from time to time. This is why I upgraded to a tortoise Wayfarer frame at the beginning of the year, to make a stylisher transition:)

Oh and I reaaally need your advice, I'm going to the hairdresser tomorrow and I don't know what to do!!! I want to go back to bangs, but..arghhhh, I'm not sure.. I've had bangs for 22 years, and I've only given up on them in the last 3, but I don't know, I kind of miss it now...What do you say?!?! To bang or not to bang? Side bangs or straight?!Help?!?

RO: Fetelor, am nevoie de sfatul vostru!! Nu a ars nimic, sunt insa tare nehotarata:)) Dupa 3 ani in care am renuntat complet la breton, mi s-a facut un dor subit. Mai nerabdatoare sunt de o schimbare, insa cum nu am de gand sa-mi schimb culoarea sau lungimea, bretonul e mai la indemana.. E timpul sa va spun deci neinsemnata istorie a parului meu.

Totul a inceput de copil cu disperarea mamei mele de a-mi taia parul chiar deasupra umerilor cu breton drept.. you know..Betty style.:)). Apoi, cum varsta  a venit la pachet cu puterea de a lua decizii, in liceu l-am lasat sa creasca..Dar l-am si decolorat...Concluzia? nu a trecut niciodata cu mai mult de 2 palme de umar..Buuuun, apoi am intrat la facultate si am inceput sa il vopsesc la coafor, fara decolorant..A rezultat un par vesel si sanatos, numai bun de rasfatat. De atunci tot creste si dupa ani de frustrari si vise de Rapunzel, in sfarsit am ajuns la lungimea pe care o vedeti in ultima poza de azi!

Acum as vrea din nou breton, insa sunt ingrozita de orice schimbare care presupune taierea a mai mult de cei 3-4 cm necesari din lungime.. Voi ce ziceti, sa trec la fapte, sa merg pe drept sau putin mai lung si asimetric?! da, stiu..probleme, probleme:)

44 comments:

  1. Fabulous! Love the combination of rough and girly :)

    http://lartoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Deci asa sunt eu de 2 ani incoace! In fiecare toamna imi faceam un breton scuuurt, insa de 2 ani am evitat asta, iar acum parca iar as incerca, insa toti imi zic sa nu o fac :(
    Hai sa fim rebele :)))

    btw, rochia maxi e absolut superba, iar privelistea se potriveste de minune in ton cu culorile ei!
    te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Offf, sunt asa de nehotarata si maine am programarea la coafor!!! Poate ar fi mai bine sa incerc asa mai lung, pe o parte..
      Chiar sunt curioasa cum iti sta cu breton!:D
      Pupici:**

      Delete
    2. Iti sta super! Acum trebuie sa ma incumet si eu! :-s

      Delete
  3. The glasses suit you so well!
    But why do you want a hairstyle change? They are perfect! I personally don't like bangs, but I think side bangs look better.

    www.countessclaire.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. I really feel like changing something to my hair..Better bangs than a new haircolor right?;))

      Delete
  4. Breton pe o parte, ti-ar sta foarte foarte bine! Chiar uitandu-ma la prima poza inainte de a apuca sa citesc postarea ma gandeam "ce misto ar da un breton pe o parte" deci am fost cumva gand la gand :). Ideea e ca oricum daca te plictisesti de el parul creste si "poti scapa de el" :)

    ReplyDelete
  5. Si eu as vrea breton, dar sunt tare indecisa :))
    La ce par frumos ai, nu as fi banuit niciodata ca ai avut vreo problema cu el.
    Eu zic da bretonului, cred ca ti-ar sta foarte bine :)

    ReplyDelete
  6. Merciii,Dorina, sa vedem ce fac maine pe scaunul de la frizer;))

    ReplyDelete
  7. Cred ca asa iti sta cel mai bine, fara breton, pentru ca nu ai o frunte foarte lata si ti se vad foarte bine trasaturile asa :)
    Dar depinde de starea pe care o vei avea maine :D

    Bafta, sa fii inspirata :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca pana acum trei ani eram ferm convinsa ca arat anapoda fata breton:))

      Merciii mult!:***

      Delete
  8. Breton! Breton! Breton! Breton! Breton!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) :D te-ai hotarat ?? maine e ziua cea marreeeee :D:D
      breton breton breton breton breton :D

      Delete
    2. Cassyyy, cam in doua ore am programare!!!:)))

      Delete
  9. Foarte a la Rachel Zoe :) frumos!

    ReplyDelete
  10. Ah this outfit is lovely my dear! Loving the maxi dress and edgy twist you have given it with the leather jacket. Maybe a side bangs would look nice and then if you change your mind it's not as hard to grow it out. :)

    Take care,

    Daniella xox

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks, sweetie! you're right, I'm also thinking about side bangs:)

      Delete
  11. buna,draga mea.tu oricum ai o fata perfecta si iti sta oricum bine totul.tu hotarasti.peisajul e superb si tu esti mirifica! pupp

    ReplyDelete
  12. You look gorgeous!Love these pics!

    ReplyDelete
  13. i LOVE this look! you definitely inspired me to wear my maxi dresses during the fall!

    xoxo,

    Fashion Fractions

    ReplyDelete
  14. Eu te-am vazut si cand aveai breton si erai superba,superba! Deci indiferent ce vei hotari iti v-a sta minunat, asta e clar. Doar rabdarea de a astepta sa-ti creasca iar, daca te plictisesti de breton te poate incurca... Tinuta de azi e minunata, esti adorabila cu ochelari. Peisajul e foarte frumos.

    ReplyDelete
  15. I love your "nerd" glasses! You look so chic and lovely as always my dear :) :) :)

    ReplyDelete
  16. I love the whole look but the best is your hair!! amazing!:)
    kisses from Milano
    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  17. You look so good with eyeglasses...
    They give your face an unusual sweetness which surely dominates the way you dress

    ReplyDelete
  18. Daca simti nevoia unei schimbari, fa-o! Chiar de nu vei fi multumita pe deplin, pana incoltesc ghioceii, cativa cm tot vei stange. Ideea e ca noi, privitoarele tale virtuale, ne vom bucura de podoaba ta capilara superba cu sau fara breton. Asadar, astept cu nerabdare pozele ce vor urma. PS: Sa mai porti ochilarii si in viitoarele postari, iti vin foarte bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc,Mary!!! Va tin la curent pe fb, oricum, ceva tot ii fac, simt nevoia de ceva mai fresh;))

      Delete
  19. Ahhh sunt atat de invidioasa pe parul tau!

    ReplyDelete
  20. Nu ti.am scris niciodata pana acum, dar te urmaresc de foarte multa vreme si trebuie sa recunosc, ca pe langa tinutele prezentate, iti admir la fiecare postare parul. Culoarea se armonizeaza extraordinar cu trasaturile tale si lungimea e perfecta. Eu am facut gresala sa ma tund destul de scurt anul trecut si trag de el sa creasca asa ca nu iti recomand sub nicio forma schimbari bruste. Cat despre breton, mie mi se pare perfect fara, dar daca ai mai avut si stii ca te prinde parerea mea este ca poti incerca. Dar numai daca esti sigura ca asta vrei. Toata lumea spune ca parul creste si ca nu e mare lucru sa te tunzi, dar asteptarea e groaznica pana ajungi la lungimea si forma dorita. Scuze pentru comentariul cam lung :D In rest minunat blog si la cat mai multe postari! :*:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iulia, draga mea,te astept cat mai des cu opinii si comentarii, imi face placere sa vad cititori cat mai activi si implicati!!
      De lungime nu indraznesc sa ma ating, ani de zile am tras de el sa creasca iar acum ca a ajuns la lungimea dorita, mi- e si teama sa fac ceva si sa iasa prost, sa ajung iar la par scurt:))

      Delete
  21. super jacket ; DD


    www.live-style20.blogspot.com

    new post

    xoxo

    ReplyDelete
  22. Inca un compliment pentru par si din partea mea!

    ReplyDelete
  23. Buna!
    eu sunt de parere ca ti-ar sta grozav cu breton ... insa votez pentru putin mai lung si asimetric. Pupici ... sa ne arati rezultatul :)

    ReplyDelete