Friday, September 25, 2015

Powdery Hues



Dress worn as skirt HERE
Kurtmann sweater HERE
BCBG Max Azria shoes
Kurtmann leather bag HERE


Dragele mele, eu am decis sa iau cu mine rochiile preferate de vara si sa le incorporez cu incredere in garderoba de toamna. De data aceasta am ales o minunata rochie imprimata careia i-am adaugat un pulover cu linie scurta si accesorii din aceeasi idee stilistica. Rezultatul e unul solar si feminin si in tema cu vremea care incepe sa ne zgribuleasca dimineata. 
Sper sa va placa si voua!:):)







8 comments:

  1. You look gorgeous in this ladylike outfit! Love how you've paired chunky knit with a glamorous skirt.

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. so pretty pics; )))


    i invite to me too

    www.live-style20.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Imi place foarte mult combinatie, foarte eleganta.

    www.undiamanteenbruto.wordpress.com

    ReplyDelete
  4. Este superba combinatia. Mai avem cateva zile frumoase si voi incerca sa port din nou rochita de vara luata acum o luna www.pako.ro/produs/rochie-ciminy cu un puloveras alb. Ma gandisem la acesta insa imi pare cam lung. Dar imi place ca este lejer (www.pako.ro/produs/pulover-alb-transparent-dama). As vrea sa il comand tot de la ei pentru ca au livrarea gratuita la mine in oras si nici pretul nu mi se pare mare. Multumesc pentru sugestie, chiar nu ma gandisem sa mai bag rochita la purtat pe anul acesta. Beautifull!!!! ;)

    ReplyDelete
  5. Beautiful love! One of my favorite ways to wear a dress, with a sweater over it!

    ReplyDelete
  6. Ti-a iesit super bine aceasta combinatie de elemente vestimentare din sezoane diferite. Arata superb amandoua, le ador. :D
    Pe langa asta, te si prind foarte bine. Parul deschis cu hainele deschise, acel rosu aprins de la rochie cu rujul si pudra(cred ca apare si ea).

    ReplyDelete