Friday, May 22, 2015

A Glimpse into Summer




Vest (worn as a dress):  HERE
Boots: similar HERE
Kurtmann bag HERE

Mai este inca putin si intram oficial in sezonul de vara! Mustacesc deja la gandul serilor de vara lungite cu rasete si dans la pool-party-uri si duminici lenese lipite pe sezlong. 
Daaaar, mai important pentru mine, vara este sezonul vacantelor si a vizitelor dragelor noastre familii. Abia astept sa ii am din nou aproape! Programul incarcat si ritmul mult prea alert al vietii ma face sa ajug din ce in ce mai rar acasa iar faptul ca ai mei isi petrec toate concediile aici imi mai usureaza constiinta incarcata. 
Adevarul este ca prefer sa imi petrec vacantele in locuri exotice unde sa am parte cu adevarat de relaxare, lucru de care sunt privata intre vizitele haotice la rude si cele ale prietenilor atunci cand ajung in Romania. Insa nu cred ca mai scap iar spre sfarsitul anului imi voi rezerva o scurta vizita si spre orasul natal.

Dragii mei, revenind la tinuta, am pentru azi o pereche f misto de cizme achizitionate undeva prin iarna. Le-am pus la pastrare asteptand cu nerabdare vreme mai buna pentru a le putea purta. Oh, am uitat complet de pe ce site mi le-am comandat, insa am gasit unele asemanatoare la una din firmele cu care colaborez eu si v-am pus link direct mai sus. 
Sper sa va placa si abia astept sa va aud impresiile! <3













3 comments:

  1. You're killing it in this retro chic outfit! Amazing, amazing, amazing!! :)

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Awww cat esti de frumoasa!!! poze de revista, scumpa mea! Un sfarsit de saptamana minunat sa ai.

    ReplyDelete
  3. Scumpa mea, mereu ma uimesti in cel mai placut mod cu lookul afisat! Arati superb ♥♥

    ReplyDelete